Lezing Hanne Troonbeeckx: leven met hoogsensitiviteit - inschrijven opnieuw mogelijk

Hanne Troonbeeckx leerde zichzelf leven met hoogsensitiviteit en is nu HSP-coach die ook andere mensen wil helpen bij het vinden van een houvast in deze soms overweldigende wereld. Hou er rekening mee dat in het gemeentehuis en dus ook tijdens de lezing het dragen van een mondmasker verplicht is. 

 

De sympathieke Hanne Troonbeeckx ken je ongetwijfeld van op televisie. Zo was ze omroepster bij VTM, presenteerde ze onder meer de VT4-programma’s The Block en Huis op Stelten en acteerde ze ook. Ook is ze al jaren de stem achter kookzender Njam!

Wat veel mensen echter niet weten, is dat Hanne vroeger een kantoorjob had en dat ze heel verlegen en vaak depressief was. Ze wist ook niet dat ze hoogsensitief was. Toen er een moment kwam waarop al haar zintuiglijke en emotionele  antennes alarm begonnen te slaan besefte ze dat het hoog tijd was om dingen anders aan te pakken. Hanne besloot om terug te gaan studeren, eerst met de bedoeling om zelf een gelukkiger en emotioneel rijker persoon te worden. Van daaruit groeide ook de ambitie om andere mensen daarbij te helpen. Vandaag is Hanne dan ook gecertificeerd life-coach, met hooggevoeligheid als specialisatie. Haar doel is om mensen te laten zien hoe ze gelukkiger in het leven kunnen staan en daarover komt ze dan ook graag vertellen in onze bibliotheek.

Lezing hoogsensitiviteit

 

Wanneer? Woensdag 7 oktober: 19.30-21.30 uur
Plaats? Agora gemeentehuis, Markt 1, 2450 Meerhout
Inschrijven? Het is opnieuw mogelijk om in te schrijven, aangezien we besloten hebben om de lezing in de agora van het gemeentehuis te laten doorgaan (en dus niet in de bib!).

Tijdens de lezing is het dragen van een mondmasker verplicht!

OPMERKING: indien de coronamaatregelen opnieuw verstrengen, is het mogelijk dat deze lezing niet doorgaat.