Dvd
Engels

Midsomer murders : seizoen 8, deel 2

Caroline Graham (naar het werk van), Peter Smith (regisseur), John Nettles (acteur)
Detective hoofdinspecteur Barnaby en zijn medewerkers onderzoeken moorden in het pittoreske graafschap Midsomer
Bevat
  • Second sight
  • Hidden depths
  • Sauce for the goose
  • Midsomer rhapsody
Extra onderwerp
Televisieserie- en films
Titel
Midsomer murders : seizoen 8, deel 2
Naar het werk van
Caroline Graham
Regisseur
Peter Smith
Acteur
John Nettles John Hopkins
Taal
Engels
Uitgever
Lime-lights Pictures, 2008
4 DVD 's (400 min.)
Aantekening
Engels gesproken. Ondertiteling : Nederlands
EAN
5412012147287

Besprekingen

Box met vier afleveringen van Midsomer murders, de populaire televisieserie met John Nettles in de hoofdrol als detective chief inspector Barnaby, bijgestaan door zijn nieuwe jonge collega Daniel Scott. Ook vrouw en dochter spelen vaak een rol in het oplossen van de moorden in de pittoreske dorpjes van het graafschap Midsomer. In deze box: 'Second sight' waarin sommige dorpsbewoners over voorspellende gaven blijken te beschikken; 'Hidden depths' waarin de dood van een advocaat wordt onderzocht; in 'Sauce for the goose' komt een van de bezoekers tijdens een rondleiding in een sausfabriek in een sterilisator van 200 graden terecht; in 'Midsomer rhapsody' wordt een gepensioneerd muziekleraar vermoord. Deze box bevat geen extra's.

Over Caroline Graham

Caroline Graham (17 juli 1931, Nuneaton) is een Engels toneelschrijver, scenarioschrijver en auteur. Ze studeerde aan de Open University en aan de Universiteit van Birmingham. Ze publiceerde haar eerste boek in 1982 onder de titel Fire Dance.

Graham is het meest bekend geworden omwille van haar misdaadserie Chief Inspector Barnaby, ook bekend van de televisieserie Midsomer Murders. Het eerste boek in de serie, The Killings at Badger's Drift, werd in 1988 gepubliceerd en wordt genoemd als een van de Top 100 Crime Novels of All Time. Sindsdien heeft ze nog zes andere boeken in de serie geschreven, het laatste in 2004. De eerste vijf Inspector Barnaby-boeken zijn tevens de eerste vijf afleveringen van Midsomer Murders.

Bibliografie

  • 1982 - Fire Dance
  • 1984 - The Envy of the Stranger
  • 1990 - Murder at Madingley Grange

Lees verder op Wikipedia

Suggesties