Dvd
Engels
Forensisch antropoloog Dr. Temperance 'Bones' Brennan, FBI-agent Seeley Booth en hun teams lossen bizarre moordzaken op.
Titel
Bones. Seizoen 11
Acteur
Emily Deschanel David Boreanaz
Taal
Engels
Uitgever
Twentieth Century Fox Home Entertainment, © 2016
6 dvd-video's
Oorspr. opname
2016
Speelduur
ca. 975 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626053286

Besprekingen

Seizoen 11 (2015-2016) van de Amerikaanse serie 'Bones' geïnspireerd op het leven en de boeken van forensisch antropologe en thrillerschrijfster Kathy Reichs, die ook meewerkt aan de serie. Hoofdpersoon in de serie en de boeken is dr. Temperance 'Bones' Brennan (Emily Deschanel), forensisch antropoloog bij een wetenschappelijk instituut in Washington. Haar tegenspeler is FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz). Samen met hun teams lossen ze bizarre moordzaken op, zowel oude als nieuwe zaken. Brennan heeft alcohol- en relatieproblemen en tussen haar en Booth, en tussen hun teams, is vaak onenigheid. De serie zit vol gruwelijke details, maar biedt ook romantiek en (zwarte) humor. Het tiende seizoen leek het laatste te zijn, maar dat bleek niet het geval: zelfs seizoen 12 is onderweg. Uitgezonden door RTL4. 22 afleveringen van 50 minuten.

Over Emily Deschanel

CC BY 2.0 - Foto van/door Flickr user RavenU

Emily Erin Deschanel (Los Angeles, 11 oktober 1976) is een Amerikaanse actrice.

Haar ouders zijn Caleb Deschanel, een cameraman en Academy Award-nominee, en Mary Jo Weir, een actrice. Ze heeft één zus, Zooey Deschanel. Haar grootvader van vaders kant was van Franse afkomst. Ze heeft tevens Ierse voorouders. Deschanel is afgestudeerd aan Boston University.

Ze maakte haar debuut op het witte scherm in 1994, in de film It Could Happen to You. Sindsdien is de erkenning voor haar als actrice gegroeid, en in oktober 2004 werd ze door Interview Magazine gekozen tot een van de zes actrices om naar uit te kijken.

Naast het spelen in films heeft Deschanel ook enkele keren een gastrol gehad in televisieseries als Crossing Jordan en Law & Order: Special Victims Unit. Anno 2005 speelt Deschanel de hoofdrol in de FOX-serie Bones, als forensisch antropoloog Temperance Brennan. Haar personage is gebaseerd op dat van de echte antropoloog Kathy Re…Lees verder op Wikipedia