Dvd
Engels

The vampire diaries : love sucks. Seizoen 7

L.J. Smith (naar het werk van), Paul Wesley (acteur), Ian Somerhalder (acteur)
Na het emotionele afscheid van Elena probeert Lily een wig te drijven tussen haar zoons Damon en Stefan. Vanaf ca. 16 jaar.
Onderwerp
Vampiers
Titel
The vampire diaries : love sucks. Seizoen 7
Naar het werk van
L.J. Smith
Acteur
Paul Wesley Ian Somerhalder Kat Graham Candice Accola Zach Roerig
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, © 2016
5 dvd-video's
Speelduur
22 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
5051888221402

Besprekingen

Zevende seizoen (2014-2015) van de Amerikaanse televisieserie, gebaseerd op de ook in Nederland succesvolle tienerboekenserie van L.J. Smith. Het verhaal speelt in het stadje Mystic Falls, Virginia. Hoofdpersoon is Elena (Nina Dobrev) die na de plotselinge dood van haar ouders probeert haar leven weer op te pakken. Op de eerste schooldag van het nieuwe jaar voelt ze zich erg aangetrokken tot een nieuwe klasgenoot, Stefan Salvatore (Paul Wesley), die zich echter vreemd gedraagt. Hij blijkt een eeuwenoude vampier te zijn, evenals zijn slechte broer Damon. In dit zevende seizoen* moeten de personages leren omgaan met het emotionele vertrek van Elena. lntussen probeert Lily, de moeder van Damon en Stefan, een wig te drijven tussen de twee broers en hopen Stefan en Caroline dat hun liefde zal overleven. De serie is harder dan 'The Twilight'-saga, maar richt zich op dezelfde jonge doelgroep. In Nederland wordt de serie uitgezonden door Net5. Ze won verschillende prijzen waaronder de ASCAP A…Lees verder

Over L.J. Smith

Lisa Jane Smith is een Amerikaanse schrijfster, onder meer bekend van de Night World-reeks en The Vampire Diaries-reeks. Haar pseudoniem is L.J. Smith.

Smith heeft drie trilogieën en twee series geschreven. In haar boeken spelen vaak jonge mooie mensen een rol als mens of als een bovennatuurlijk wezen. Vaak is er ook een conflict tussen het goede en het kwade wat draait om een ambigu karakter dat de heldin wil verleiden om de kant van het slechte te kiezen, maar op het eind wordt herboren en de held is.

In 2008 maakte Smith een comeback na een pauze van tien jaar. Ze is begonnen met het schrijven van een nieuwe trilogie in de Vampire Diaries-reeks en een nieuw boek, Strange Fate, voor de Night World-reeks.

Bibliografie

Externe link

  • (en) Persoonlijke website L.J. Smith