Boek
Nederlands

Sterrins Reptielenreis

Sterrin Smalbrugge (auteur), Wendy Panders (illustrator)
+1
Sterrins Reptielenreis
×
Sterrins Reptielenreis Sterrins Reptielenreis
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
In Sterrins reptielenreis neemt ecoloog en herpetoloog Sterrin Smalbrugge, bekend van Het grote reptielenboek en haar Videoland-serie Reptielengek, je mee naar alle uithoeken van de wereld om de bijzonderste reptielen te ontdekken. Met illustraties van Wendy Panders en full colour reptielenfoto’s. Reptielen komen over de hele wereld voor. Nou ja, bijna dan. Op één plek niet: Antarctica. Want daar
Onderwerp
Reptielen
Titel
Sterrins Reptielenreis
Auteur
Sterrin Smalbrugge
Illustrator
Wendy Panders
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2021
139 p. : ill.
ISBN
9789024592388 (hardback)

Over Sterrin Smalbrugge

Sterrin Smalbrugge (1993) is een Nederlands ecoloog, reptielendeskundige en schrijfster.

Biografie

Jeugd

Smalbrugge vond vanaf jonge leeftijd dat reptielen onbegrepen dieren waren en heeft zichzelf als levensdoel gesteld om mensen te laten zien hoe bijzonder reptielen zijn. Haar voorbeeld was Steve Irwin.

Ze studeerde cum laude af aan de Wageningen Universiteit en bestudeert reptielen over de hele wereld. Ze is ervaren in het hanteren van gifslangen.

Werk

In 2018 richtte Smalbrugge samen met natuurfotograaf Jason Savage 'The Conservative Front' op. Dit is een team van natuurbeschermers die de mens dichter bij de wilde natuur wil brengen.

In 2019 bracht uitgeverij Luitingh-Sijthoff haar boek Het grote reptielenboek uit, gericht op kinderen en met daarin plaatjes van reptielen.

Daarnaast heeft Smalbrugge verschillende programma's gepr…Lees verder op Wikipedia