Een jonge, ambitieuze assistente wordt verliefd op haar woest aantrekkelijke baas en bedrijft de liefde met hem.
Titre
Ondenkbaar
Auteur
Christina Lauren
Traducteur
Gabriëlla Van Karsbergen
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Beautiful bastard
Éditeur
Amsterdam: Xander, 2015
272 p.
Note
Christina Lauren is een pseudoniem voor Christina Hobbs en Lauren Billings
ISBN
9789401604390 (paperback) 9789401603966 (paperback)

Commentaires

Vijftig tinten grijs van E.L. James heeft ook andere auteurs geïnspireerd, en Ondenkbaar, het eerste deel van de ‘Stouter’-trilogie kan mooi naast de andere staan. Dit boek werd geschreven door twee getalenteerde schrijfsters en beste vriendinnen Christina Hobbs en Lauren Billings. We maken kennis met Chloe Mills. Zij is ontzettend slim, mooi, getalenteerd en supergoed in de job die ze doet. Ze werkt als assistente van Bennett Ryan, marketing directeur in een groot familiebedrijf. Het is haar baas die haar in de weg staat om door te breken naar de top. Hij is zeer veeleisend, humeurig en onbeschoft tegen haar. Tegen alle verwachtingen in krijgen deze twee een relatie, die enkel gebaseerd is op seks. Het hele boek staat bol van de stomende seksscènes, van het eerste hoofdstuk tot het laatste. Het gaat van passionele momenten in de vergaderzaal, tot een pashokje in een lingeriewinkel en in de auto op de bedrijfsparking. Het verhaal in het boek is van minder belang, het is …Lire la suite
De jonge en ambitieuze Chloe werkt hard voor haar baas die maar moeilijk tevreden te stellen is. Naast lastige eigenschappen oefent hij een bijna niet te verklaren aantrekkingskracht op haar uit. Voor hem geldt overigens hetzelfde: hij probeert zijn medewerkster uit, maar wordt ook aangetrokken door haar ogenschijnlijke onschuldige presentatie. Het gevolg is dat er een zinderende relatie ontstaat tussen de twee. Twee Amerikaanse schrijfsters hebben als schrijfduo met dit eerste deel van de ‘Stouter’-trilogie een eigen variant op de bekende 'Vijftig tinten grijs'-serie geschreven. Alternerend worden de vrouwelijke en de mannelijke hoofdpersoon als ik-figuur opgevoerd. Voor de lezer geeft dit een leuke inkijk in de overwegingen van de beide personages. De innerlijke roerselen - en de fysieke inspanningen - van de seksueel tot elkaar aangetrokken hoofdpersonen vullen het goed leesbare verhaal, hoewel het ontbreken van een plot de lezer doet beseffen dat het enig plezier aan dit boek voor…Lire la suite

À propos de Christina Lauren

Christina Lauren est le nom de plume de Christina Hobbs et Lauren Billings, un duo d'autrices américaines de romances, de romances érotiques et de romans Young-Adult.

Carrière

Christina Hobbs et Lauren Billings se sont rencontrées en 2009 sur un forum de fanfictions. Très vite, elles décident de collaborer. En 2011, sort aux États-Unis leur premier roman, Beautiful Bastard, qui s'appelait originellement The Office et était une fanfiction de Twilight.

En février 2013, le studio Constantin Film a acquis les droits pour une adaptation au cinéma du roman Beautiful Bastard. Toutefois, en 2016, les droits d'adaptation sont revenus aux deux autrices.

Le roman Roomies est aussi en cours d'adaptation par Andy Fickman et Jenna Dewan via sa compagnie Everheart Productions..

Œuvre

En lire plus sur Wikipedia