Livre
Néerlandais
Drie vriendinnen ontdekken na een avond stappen dat ze die avond ook zijn getrouwd met de mannen die ze hebben ontmoet. Twee van van ontbinden het huwelijk, de derde volgt haar man.
Titre
Wild vertrouwen
Auteur
Christina Lauren
Traducteur
Gabriëlla Van Karsbergen
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Sweet filthy boy
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Xander, 2015
373 p.
ISBN
9789401604079 (paperback)

Commentaires

Mia Holland is klaar met studeren en besluit om met haar beste vriendinnen Lola en Harlow een roadtrip te maken naar Las Vegas. Nadat de vriendinnen op hun tweede avond volledig uit hun dak zijn gegaan, merken ze dat er ook iets anders is gebeurd. Ze zijn namelijk alle drie getrouwd met de drie mannen die ze op die avond hebben ontmoet. Lola en Harlow ontbinden het huwelijk met Oliver en Finn, maar Mia besluit dat niet te doen met Ansel Guillaume. Dit vanwege de brief die ze de avond ervoor aan zichzelf heeft geschreven; Ansel weet namelijk alles over haar. Over haar ongeluk waardoor ze niet meer professioneel kon dansen, over haar tiran van een vader en over haar litteken. Ze besluit Ansel te volgen naar Frankrijk, maar wanneer ze daar is, begrijpt ze waarom mensen elkaar eerst beter leren kennen voor ze trouwen. Geschreven door het duo Christina Hobbs en Lauren Billings, die Christina Lauren als pseudoniem gebruiken. Het verhaal is opgebouwd uit erotische, luchtige en romantische mo…Lire la suite

À propos de Christina Lauren

Christina Lauren est le nom de plume de Christina Hobbs et Lauren Billings, un duo d'autrices américaines de romances, de romances érotiques et de romans Young-Adult.

Carrière

Christina Hobbs et Lauren Billings se sont rencontrées en 2009 sur un forum de fanfictions. Très vite, elles décident de collaborer. En 2011, sort aux États-Unis leur premier roman, Beautiful Bastard, qui s'appelait originellement The Office et était une fanfiction de Twilight.

En février 2013, le studio Constantin Film a acquis les droits pour une adaptation au cinéma du roman Beautiful Bastard. Toutefois, en 2016, les droits d'adaptation sont revenus aux deux autrices.

Le roman Roomies est aussi en cours d'adaptation par Andy Fickman et Jenna Dewan via sa compagnie Everheart Productions..

Œuvre

En lire plus sur Wikipedia