DVD
Anglais

The big bang theory. Seizoen 2

Mark Cendrowski (directeur), Chuck Lorre (scénariste), Bill Prady (scénariste)
Belevenissen van twee nerds, hun aantrekkelijke overbuurvrouw en andere vrienden
Contenu
Disc 1 The bad fish paradigm ; The codpiece topology ; The barbarian sublimation ; The Griffin equivalency ; The Euclid alternative ; The Cooper-Nowitski theorem (Afl. 1-6)
Disc 2 The panty piñata polarisation ; The lisard-Spock expansion ; The white asparagus triangulation ; The Vartabadium conundrum ; The bath item gift hupothesis ; The killer robot instability (Afl. 7-12)
Disc 3 The friendship algorithm ; The financial permeability ; The maternal capacitance ; The cushion saturation ; The terminator decoupling ; The work song nanocluster (Afl. 13-18)
Disc 4 The dead hooker juxtaposition ; The Hofstadter isotope ; The Vegas renormalization ; The classified materials turbulence ; The monopolar expedition (Afl. 19-23)
Titre
The big bang theory. Seizoen 2 / created by Chuck Lorre and Bill Prady
Directeur
Mark Cendrowski Peter Chakos
Scénariste
Chuck Lorre Bill Prady
Acteur
Johnny Galecki Jim Parsons Kaley Cuoco Simon Helberg Kunal Nayyar Sara Gilbert
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2010
4 dvd-video's
Durée
ca. 460 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Zweeds, Noors, Fins, Deens, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888049372

Commentaires

Een Amerikaanse komische serie van Chuck Lorre (Two and a half men) en Bill Prady (Dharma & Greg). Leonard en Sheldon, twee nerds van begin twintig, delen een appartement. Samen met hun vrienden besteden ze hun vrije tijd aan zaken als natuurkundige en filosofische discussies, gamen en sciencefictionfilms kijken. Hun buurvrouw, de aantrekkelijke Penny, is minder slim, maar sociaal veel handiger en brengt de 'echte wereld' in hun leven binnen. In de hoofdrollen Johnny Galecki, Jim Parsons en Kaley Cuoco. Ron Rijghard (NRC 2-9-'10): '(...) The Big Bang Theory is geweldig grappig. De opzet is eenvoudig (...) Dit zou klassieke flauwheid kunnen opleveren, maar de aardigheid van 'The Big Bang Theory' is dat de hyperintelligentie van de nerds serieus wordt genomen en geraffineerd en consequent in hun karakters en uitspraken is verwerkt. (...)' Uitgezonden door Veronica. Seizoen 2 bevat 23 afleveringen en enkele extra's.

À propos de Mark Cendrowski

Mark Cendrowski est un réalisateur américain de séries télévisées, qui a notamment réalisé plusieurs épisodes de The Big Bang Theory et Oui, chérie !.

Filmographie sélective

  • 2013 : Dads (série télévisée) - réal. du film pilote
  • 2012 : Men at Work (série télévisée) - 7 épisodes
  • 2007 à 2019 : The Big Bang Theory (série télévisée) - 118 épisodes réalisés
  • 2007 à 2009 : Les Sorciers de Waverly Place (série télévisée) - 8 épisodes réalisés
  • 2004 à 2006 : Une famille presque parfaite (série TV) - 12 épisodes réalisés
  • 2005 à 2006 : Out of Practice (série TV) - 4 épisodes
  • 2000 à 2005 : Oui, chérie ! (série TV) - 35 épisodes réalisés
  • 1998, 2002, 2002 : Sabrina, l'apprentie sorcière (série télévisée) - 3 épisodes

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions