DVD
Anglais

The big bang theory. Seizoen 4

Mark Cendrowski (directeur), Chuck Lorre (scénariste), Bill Prady (scénariste)
Belevenissen van twee nerds, hun aantrekkelijke overbuurvrouw en andere vrienden.
Contenu
Disc 1 The robotic manipulation ; The cruciferous vegetable amplification ; The zazzy substitution ; The hot troll deviation ; The desparation emanation ; The Irish pub formation ; The apology insufficiency ; The 21-second excitation (Afl. 1-8)
Disc 2 The boyfriend complexity ; The alien parasite hypothesis ; The justice league recombination ; The bus pants utilisation ; The Thespian catalyst ; The benefactor factor ; The cohabitation formulation (Afl. 9-16)
Disc 3 The toast derivation ; The prestidigation approximation ; The Zarnecki incursion ; The herb garden germination ; The agreement dissection ; The wildebeest implementation ; The engagement reaction ; The roommate transmogrification (Afl. 17-24)
Titre
The big bang theory. Seizoen 4 / created by Chuck Lorre and Bill Prady
Directeur
Mark Cendrowski Peter Chakos
Scénariste
Chuck Lorre Bill Prady
Acteur
Johnny Galecki Jim Parsons Kaley Cuoco Simon Helberg Kunal Nayyar Sara Gilbert
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2011
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2010
Durée
ca. 480 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888082416

Commentaires

Amerikaanse komische serie van Chuck Lorre (Two and a half men) en Bill Prady (Dharma & Greg). Leonard en Sheldon, twee nerds van begin twintig, delen een appartement. Samen met hun vrienden besteden ze hun vrije tijd aan zaken als natuurkundige en filosofische discussies, gamen en sciencefictionfilms kijken. Hun buurvrouw, de aantrekkelijke Penny, is minder slim, maar sociaal veel handiger en brengt de 'echte wereld' in hun leven binnen. In de hoofdrollen Johnny Galecki, Jim Parsons en Kaley Cuoco. Gudo Tienhooven (Algemeen Dagblad 28-6-'11): '(...) dé fijnste sitcom van dit moment (...) The Big Bang Theory blijft verrassend en constant vlijmscherp. (...) Een dijk van een cast doet de rest. (...)' Parsons won in 2010 een Emmy en in 2011 een Golden Globe. Uitgezonden door Veronica. Seizoen 4 bevat 24 afleveringen en enkele extra's. Voor jongeren en volwassenen vanaf ca. 17 jaar.

À propos de Mark Cendrowski

Mark Cendrowski est un réalisateur américain de séries télévisées, qui a notamment réalisé plusieurs épisodes de The Big Bang Theory et Oui, chérie !.

Filmographie sélective

  • 2013 : Dads (série télévisée) - réal. du film pilote
  • 2012 : Men at Work (série télévisée) - 7 épisodes
  • 2007 à 2019 : The Big Bang Theory (série télévisée) - 118 épisodes réalisés
  • 2007 à 2009 : Les Sorciers de Waverly Place (série télévisée) - 8 épisodes réalisés
  • 2004 à 2006 : Une famille presque parfaite (série TV) - 12 épisodes réalisés
  • 2005 à 2006 : Out of Practice (série TV) - 4 épisodes
  • 2000 à 2005 : Oui, chérie ! (série TV) - 35 épisodes réalisés
  • 1998, 2002, 2002 : Sabrina, l'apprentie sorcière (série télévisée) - 3 épisodes

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions